Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Policajná akcia na Moste Apollo. Muž, ktorý chcel skočiť, odovzdal policajtom biely prášok
Zdielať na

Policajná akcia na Moste Apollo. Muž, ktorý chcel skočiť, odovzdal policajtom biely prášok

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Policajtov vo štvrtok krátko popoludní privolali na Most Apollo, kde stál na okraji 47-ročný muž a chystal sa skočiť z mosta. Okrem záchrany života ale museli riešiť aj záhadný biely prášok.

Bratislavskí policajti zachránili vo štvrtok krátko pred 13:00 život mužovi, ktorý chcel skočiť z Mosta Apollo. Policajti sa priblížili k mužovi, ktorý stál na okraji mosta. Počas komunikácie využili jeho chvíľkovú nepozornosť a stiahli ho späť na chodník. Zachráneného 47-ročného Bratislavčana odovzdali do starostlivosti privolaným záchranárom, ktorí mu poskytli prvú pomoc a previezli ho do jednej z bratislavských nemocníc. 

Vzhľadom na to, že muž po záchrane policajtom vydal vrecúško s neznámou bielou látkou, vzniklo dôvodné podozrenie zo spáchania drogovej trestnej činnosti, o čom informovala brtislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Zaistený materiál odoslali na kriminalisticko-expertízne skúmanie.

Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Polícia sa stretáva aj s vodičmi pod vplyvom omamných látok, pozrite si o tom nasledujúcu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy