Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Polícia mala náročný deň na Dunaji. Pátrali po osobe, ktorá podľa všetkého skočila z Mostu SNP
Zdielať na

Polícia mala náročný deň na Dunaji. Pátrali po osobe, ktorá podľa všetkého skočila z Mostu SNP

BRATISLAVA / Ďalší náročný deň pre jednotku poriečneho oddelenia polície v hlavnom meste. Vo štvrtok z Dunaja vytiahli telo neznámej mŕtvej ženy. O deň neskôr hľadali osobu, ktorá pravdepodobne skočila z mosta do vody. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

"V čase krátko po 08.00 hodine sme prijali oznámenie o tom, že v blízkosti Mosta SNP sa v rieke Dunaj nachádza osoba s ruksakom," informuje policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Nie je jasné či išlo o ženu, alebo muža. Rovnako tak ani to, ako sa do vody dostal prípadne dostala. Prvotné informácie dokonca hovorili o tom, že niekto z Mosta SNP skočil do vody. Isté je len to, že policajti a hasiči dlhé hodiny na Dunaji pátrali po neznámej osobe.

"Príslušníci prehľadávali ľavý a pravý breh Dunaja v dĺžke 1 kilometer hore po toku od Prístavného smerom k Starému mostu," povedal veliteľ hasičov Jozef Voľanský. Pátraciu akciu ukončili ešte pred obedom, telo sa im nepodarilo nájsť. Hodnovernosť oznámenia sa teda zatiaľ nepotvrdila.

"Následne bol z rieky Dunaj vytiahnutý ruksak, avšak žiadna osoba vo vodnom toku ani jeho bezprostrednej blízkosti spozorovaná nebola," dodáva Slamková. Nie je vylúčené, že telo prúd stiahol až ku dnu rieky. Jeho nájdenie v najbližších hodinách je tak vylúčené.

Polícia pritom len deň predtým vylovila z Dunaja telo ženy. Jej totožnosť je zatiaľ neznáma. Pozrite si archívnu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy