Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ďalšia tragická nehoda motocyklistu. Polícia prijala bezpečnostné opatrenia, zamerajú sa na motorkárov
Zdielať na

Ďalšia tragická nehoda motocyklistu. Polícia prijala bezpečnostné opatrenia, zamerajú sa na motorkárov

HLOHOVEC / Neprešlo ani 24 hodín od tragickej nehody motocyklistu v Kyselici, pri ktorej prišiel o život 59-ročný muž a v tom istom kraji sa odohrala ďalšia tragická nehoda ďalšieho motocyklistu. Krátko predpoludním došlo k nehode v okrese Hlohovec, medzi obcami Horné Trhovište a Horné Otrokovce. O život prišiel mladý vodič motocykla.

V sobotu predpoludním došlo k ďalšej tragickej nehode motocyklu, pri ktorej prišiel o život mladý vodič. Ten pravdepodobne nezvládol riadenia, spadol z motorky a niekoľko metrov sa šúchal po ceste. Následne narazil do oprotiidúceho vozidla. Vodič bol na mieste mŕtvy. 

Vzhľadom na to, že sa v priebehu ani nie 24 hodín stali dve tragické dopravné nehody, pri ktorých prišli o život motocyklisti, prijala polícia bezpečnostné opatrenia. Všetky policajné hliadky sa budú zameriavať na bezpečnú jazdu vodičov motocyklov. Príčinami dopravných nehôd zväčša býva porušenie či nedodržanie pravidiel cestnej premávky, preto im policajti budú prízvukovať nevyhnutnosť dodržiavania dopravných predpisov. Budú ich informovať  o tragických nehodách, ku ktorým došlo za posledné hodiny, aby sa z nich poučili a upozorňovať na zvýšenú opatrnosť, bezpečnosť svoju vlastnú a tiež ostatných účastníkov cestnej premávky. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy