Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Smrteľná nehoda pri Kyselici. Auto sa zrazilo s motorkárom
Zdielať na

Smrteľná nehoda pri Kyselici. Auto sa zrazilo s motorkárom

KYSELICA / Vážna dopravná nehoda sa stala na vozovke neďaleko obce Kyselica v Trnavskom kraji. Auto sa malo zraziť s motorkárom. Ten následkom zranení podľahol po prevoze do nemocnice.

Vážna nehoda sa stala v piatok krátko po 18.00 približne jeden kilometer od obce Kyselica. Na mieste zasahovali hasiči, polícia, rýchla zdravotná služba aj leteckí záchranári.

Na križovatke ciest v okrese Dunajská Streda, pri obci Kyselica, sa zrazil motocykel s osobným autom. "55-ročný vodič motocykla KTM 1190 Adventure zo Švajčiarska išiel smerom od obce Rohovce a z nezistených príčin vošiel do jazdnej dráhy osobnému autu Nissan Almera. V dôsledku nehody utrpeli 61-ročný vodič auta a jeho 32-ročná spolujazdkyňa z Maďarska zranenia, z ktorých sa budú liečiť niekoľko týždňov," potvrdila Martina Kredatusová, hovorkyňa PZ SR v Trnave.

Vodiča motocykla s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice, kde vo večerných hodinách zraneniam podľahol. Polícia začala trestné stíhanie z prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví. Presnú príčinu a okolnosti nehody vyšetrujú.

"Vodičov vyzývame, aby sa na jazdu riadne sústredili, sledovali dopravné značenie a situáciu v cestnej premávke," varuje Kredatusová.

Vážna dopravná nehoda sa v tomto úseku stala aj pred týždňom. A aj vtedy zranených transportovali dva vrtuľníky.

Archívnu reportáž si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy