Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prejazd zákrutou sa stal mladíkovi takmer osudný. Jeho auto začalo horieť
Zdielať na

Prejazd zákrutou sa stal mladíkovi takmer osudný. Jeho auto začalo horieť

PRIEVIDZA / Medzi Prievidzou a obcou Nedožery Brezany sa v stredu v noci zrazili dve osobné autá. Príčinou bola pravdepodobne neprimeraná rýchlosť mladého vodiča. Ten skončil v poli a auto vzápätí zhorelo do tla.

Dve autá mimo cesty, pričom jedno z nich horelo. Takýto pohľad sa naskytol v stredu v noci záchranárom a hasičom. K nehode došlo medzi Prievidzou a obcou Nedožery Brezany. Podľa svedkov išiel mladý vodič rýchlo, nezvládol prejazd zákrutou a prešiel do protismeru. Tam zachytil ďalšie osobné auto. "Chalan išiel z Prievidze, v zákrute ho začalo vynášať, videl som, že ide do mňa, dal som to trošku krajom a chytil ma bokom," opísal nehodu jej účastník. 

"Mňa otočilo, skončil som mimo cesty. Vyšiel som z auta a bola tma. Myslel som, že ten chalan ušiel," povedal účastník nehody.  Auto zišlo do poľa, kde narazilo do betónovej skruže. Tú odhodilo o niekoľko metrov. Osobné auto začalo horieť."Jedny príslušníci utekali hasiť auto, ostatní sme sa rozutekali za zranenými účastníkmi," povedal veliteľ zásahu Hasičského zboru v Prievidzi  Patrik Vanek. Mladík ktorý podľa doterajších zistení polície nehodu spôsobil mal vodičský preukaz iba pol roka. Vyviazol len s ľahkými zraneniami. 

"Pacient je na traumatológii, nemá závažné poranenia, vzhľadom k tomu, čo policajti hlásili aká vážna bola tá nehoda, tak mal šťastie, je len ubolený," uviedol Milan Henčel námestník nemocnice v Bojniciach. "Dopravní policajti alkohol u vodičov nezistili . Škoda bola predbežne vyčíslená na asi 12 000 €," dodala hovorkyňa polície v Nitre Elena Antalová. 

Pozrite si reportáž o nehode, kde boli účastníkmi aj deti: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy