Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Motorkára nezastavili ani výstrely. Pred policajtmi unikal z viacerých dôvodov
Zdielať na

Motorkára nezastavili ani výstrely. Pred policajtmi unikal z viacerých dôvodov

BRATISLAVA / Nemal motorku v poriadku, nikdy nevlastnil vodičský preukaz a navyše jazdil pod vplyvom drog. Toto všetko má momentálne na krku 39- ročný muž, ktorého v pondelok večer naháňali policajti. Nezastavil ani na výzvy a varovné výstrely.

Policajtov na seba upozornil samotný motorkár. Nesvietilo mu totiž predné svetlo a tabuľku s evidenčným číslom mal zdvihnutú a nečitateľnú. Policajti sa preto rozhodli muža zastaviť. Celý incident sa odohral na Podunajskej ulici v Bratislave. Motorkár ale nereagoval ani na opakované výzvy, policajtom začal unikať

Muž smeroval von z mesta. Príslušníci bratislavskej pohotovostnej jednotky dokonca museli použiť aj 5 varovných výstrelov. Ani to ale šoféra neprinútilo zastaviť. Divoká jazda sa skončila až v Malinove. Prečo sa muž rozhodol zbesilo unikať bolo jasné ihneď po zadržaní. Nikdy totiž nemal vodičský preukaz a v minulosti už bez neho šoféroval, následne mal aj udelený zákaz. Okrem toho mu z krvi zistili že užil drogy. Vrecúško s bielym kryštalickým práškom mal aj u seba. Momentálne je tak podozrivý z viacerých trestných činov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy