Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Štyri nehody zablokovali premávku na moste Lafranconi
Zdielať na

Štyri nehody zablokovali premávku na moste Lafranconi

BRATISLAVA / Vodičov v hlavnom meste z rána potrápili poriadne kolóny. Dôvodom bola nehoda, ale nie jedna. Národná diaľničná spoločnosť zverejnila na sociálnej sieti video dvojnásobnej nehody. Tá sa stala na moste Lafranconi. Okrem tejto nehody sa na úseku frekventovaného mosta stali ďalšie dve.

Až k štyrom dopravným nehodám došlo v pondelok okolo deviatej hodiny, priamo na diaľničnom moste Lafranconi. NDS na svojom facebookovom profile zverejnila video, ktorého zábery zachytávajú dvojnásobnú nehodu, kde sa najskôr v smere do Petržalky zrazil kamión s osobným autom. 

Podľa záberov chcel zrejme kamión v pravom pruhu odbočiť smerom na Einsteinovú ulicu.  V tom, ale zachytil pred ním idúce osobné auto, ktoré po zrážke odhodilo krížom cez dva pruhy až do stredového deliaceho pásu a vrazilo do prenosného dopravného značenia.

 A práve v tomto momente sa stala druhá nehoda. Časť dopravného značenia preletela do protismeru. Na čo zareagoval vodič, ktorý išiel v smere do Lamača tak, že dupol na brzdu a snažil sa zabrániť zrážke so značkou, čo sa mu aj podarilo. No auto stratilo balans a prešlo z ľavého pruhu až do pravého pripájacieho a narazilo do zvodidiel. Po zrážke zostalo krížom cez dva pruhy. Zrážke so značkou nedokázal zabrániť vodič, ktorý smeroval za ním. Nehody riadila dopravná polícia a boli označené Diaľničnou patrolou.   V tom, ale zachytil pred ním idúce osobné auto, ktoré po zrážke odhodilo krížom cez dva pruhy až do stredového deliaceho pásu a vrazilo do prenosného dopravného značenia.

Tri nehody sa stali v smere z Petržalky do Stupavy a zablokovali pravé a čiastočne stredné pruhy. Vodiči stáli na obchvate v dlhých kolónach v obidvoch smeroch, či už od maďarských hraníc alebo tunela Sitina. Polícia všetky štyri nehody uzavrela ako škodové udalosti. Pri nehodách sa našťastie nikto vážnejšie nezranil. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy