Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajti našli v dome mŕtvu ženu. Podozrivý je jej syn
Zdielať na

Policajti našli v dome mŕtvu ženu. Podozrivý je jej syn

PAŇA / V obci Paňa prišla o život 66- ročná žena. Podľa informácií polície mala byť dobodaná 35- ročným mužom, ktorý je jej syn. Polícia podozrivého muža zadržala. Prečo ku konfliktu prišlo polícia vyšetruje.

V stredu doobeda dostala polícia oznámenie o mŕtvej žene. K vražde malo dôjsť v rodinnom dome v obci Paňa. Polícia po príchode na miesto činu našla telo bezvládnej ženy. Šesťdesiatšesťročnú ženu, Annu, mal údajne dobodať 35-ročný Peter. V tomto prípade ale išlo o spor matky so synom. Obyvatelia obce sa vyjadrili, že rodina v obci býva asi len od roku 2014. 

Polícia podozrivého okamžite zadržala. Naše informácie hovoria o tom, že muž mal po príchode polície dokonca zbalenú tašku do väzenia. Pokojne s nimi odišiel na výsluch. Čo vražde predchádzalo netušia ani susedia. Policajti na mieste zaisťovali niekoľko hodín stopy. Z domu okrem iného zobrali aj niekoľko nožov, jeden z nich bude zrejme vražednou zbraňou. Podľa informácií TV JOJ, syna len pred týždňom prepustili z väzenia. Naše informácie hovoria o tom, že sedel za nebezpečné vyhrážanie. Mama Anna mala silnú cukrovku, syn sa vraj často pozrel na dno pohárika a v dedine ho vnímali ako problémového.

U zavraždenej ženy bola nariadená súdna pitva. Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.



Pozrite si archívnu reportáž o deťoch, ktoré nechala žena samé doma:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy