Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšia tragická nehoda motorky. Zrážku s osobným autom neprežila 51-ročná žena
Zdielať na

Ďalšia tragická nehoda motorky. Zrážku s osobným autom neprežila 51-ročná žena

NADLICE / K vážnej dopravnej nehode došlo na križovatke v smere do Partizánskeho. Zrazilo sa osobné auto a motorka, 50-ročná žena zraneniam podľahla na mieste.

V utorok popoludní došlo k ďalšej tragickej dopravnej nehode. Na križovatke ciest za obcou Nadlice v smere od Partizánskeho sa zrazili osobné vozidlo a motocykel, na ktorom sa viezli dvaja ľudia.

Nedala prednosť 

Vodička čierneho Mercedesu jazdiaca v smere od Topolčian chcela z hlavnej cesty odbočiť do obce. Podľa polície i svedkov však spravila nepochopiteľnú chybu. "54-ročná vodička pri odbočovaní vľavo nedala prednosť oprotijazdiacemu motocyklu v dôsledku čoho došlo k ich zrážke," informuje policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Okamžitá smrť

Cestný motocykel riadila 51-ročná žena, za ňou sedel mladý muž. Vodička nestihla ani pribrzdiť, navyše, po náraze sa jej uvolnila prilba z hlavy. "Vodičku motocykla a jej 26-ročného spolujazdca vymrštilo po náraze na vozovku," dodala Antalová. Podľa svedkov žena ihneď po dopade na zem nejavila známky života.

Spolujazdca transportovali vrtuľníkom do nemocnice v Nitre s ťažkými zraneniami. "Pacient je polytraumatizovaný, s kombinovanými úrazmi hospitalizovaný v našej nemocnici v umelom spánku a na umelej pľúcnej ventilácii,“ uviedla hovorkyňa nemocnice, Tatiana Tinková. 

"Moja vina"

V nemocnici skončila aj vodička osobného auta. Nie však preto, že by sa zranila, ale pre obrovsky šok, ktorý utrpela. "Pani z toho Mercedesu vyšla, hneď sa chytala za hlavu, začala tam kričať a hysterčiť," vraví jeden zo svedkov. "Kričala, že to je jej vina, že to ona za všetko môže," dodáva ďalšia. Vec si na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Partizánskeho, ktorý začal trestne stíhanie vo veci prečinu usmrtenie a prečinu ublíženie na zdraví. 

Na cestách Trenčianskeho kraja ide už o šiestu smrteľnú nehodu za posledné tri týždne. V pondelok pritom došlo v Sobraneckom okrese k vážnej nehode dvoch motoriek. Na jednej sa viezol manželský pár. Všetci traja účastníci nehody skončili vo vážnom stave v nemocnici. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy