Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vo Veľkej Mači sa začal vyšetrovací pokus v prípade vrážd Kuciaka a Kušnírovej
Zdielať na

Vo Veľkej Mači sa začal vyšetrovací pokus v prípade vrážd Kuciaka a Kušnírovej

VEĽKÁ MAČA / Po viac ako troch mesiacoch sa v obci Veľká Mača začal vyšetrovací pokus v prípade vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice archeologičky Martiny Kušnírovej. Polícia stále nemá páchateľa dvojnásobnej vraždy, preto sa k domu snúbencov vyšetrovatelia vrátili, aby začali s vyšetrovacím pokusom. Informáciu priniesol portál Topky.sk.

Vrah novinára Jána Kuciaka a archeologičky Martiny Kušnírovej je stále na slobode a pre vyšetrovateľov neznámy.

"V tejto trestnej veci sa vykonávajú úkony, nebudeme ich špecifikovať a ani sa k nim nebudeme v súčasnosti vyjadrovať," potvrdila hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Jana Tökölyová.

Ako uvádza portál Topky.sk sa na mieste činu okrem polície nachádzajú aj Daniel Lipšic, ktorý je advokátom rodiny Jána Kuciaka a tiež otec Jána Kuciaka.

​Vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej zasiahla Slovensko koncom februára. Spôsobila politické zemetrasenie, ktorého následky sa riešia dodnes.

Situáciu na mieste monitoruje reportér TV JOJ Dárius Haraksin:

​Na mieste je prítomné aj hasičské auto, polícia uzavrela pre túto policajnú akciu celú ulicu. Štábu TV JOJ sa podarilo nakrúti zábery ešte pre tým ako policajti novinárov aj obyvateľov poslali za policajné pásky:

Celý exkluzívny rozhovor s Danielom Lipšicom si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy