Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nočná bitka v Bratislave. Polícia začula ženský krik, na mieste našli v bezvedomí 36-ročného muža
Zdielať na

Nočná bitka v Bratislave. Polícia začula ženský krik, na mieste našli v bezvedomí 36-ročného muža

BRATISLAVA / Polícia v noci hliadkovala v okolí Obchodnej ulice, keď zrazu začula hlasný ženský krik. Na mieste našli ležať v bezvedomí 36-ročného muža. Polícia už vzniesla obvinenie 28-ročnému Jurajovi z Dunajskej Stredy a zároveň dali návrh na jeho väzobné stíhanie.

K incidentu došlo krátko pred 4:45 hodinou ráno. Bratislavskí policajti hliadkovali v blízkosti Obchodnej ulice, keď zrazu začuli hlasný ženský krik. "Po príchode na miesto spozorovali viacero osôb ako aj muža, ktorý ležal na zemi a podľa slov zúčastnených mal byť fyzický napadnutý inou osobou," informuje policajný hovorca Michal Szeiff. 

Na základe výpovedí svedkov na mieste policajti okamžite zadržali 28-ročného muža a odviezli ho na vypočúvanie na policajnú stanicu. Zranenému 36-ročnému mužovi, ktorý do príchodu záchranárov podali prvú pomoc. Tí ho následne museli 30 minút oživovať. Po obnovení vitálnych funkcií ho s vážnymi zraneniami záchranári previezli na JISku do Ružinovskej nemocnice.

"Pacient je v kritickom stave a momentálne je uvedený do umelého spánku," informuje hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská. Podľa našich informácií TV JOJ má zakrvácaný mozog, jeho stav je preto viac ako vážny. Policajti teraz zisťujú čo sa na mieste stalo, ako k incidentu došlo a čo všetko mu predchádzalo. "V prípade bolo vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru vznesené na základe zabezpečenej dôkaznej situácie obvinenie 28-ročnému Jurajovi H. z okresu Dunajská Streda zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu a prečinom výtržníctva. Vyšetrovateľom bol v tejto súvislosti zároveň spracovaný aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného," dodal Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy