Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chlapec (4) chcel spod autobusu vybrať psa. Stalo sa mu to osudným
Zdielať na

Chlapec (4) chcel spod autobusu vybrať psa. Stalo sa mu to osudným

MOJMÍROVCE / Krátko po ôsmej hodine došlo v obci Mojmírovce (okres Nitra) k dopravnej nehode, ktorá mala tragické následky. Podľa prvotných informácií vodič autobusu zrazil štvorročného chlapca, ktorý zraneniam na mieste nehody podľahol.

​K nehode došlo v obci Mojmírovce za doposiaľ nezistených okolností. Miesto dopravnej nehody dokumentujú dopravní policajti. Podľa informácií TV JOJ stál autobus na zastávke. Štvorročnému Miškovi zrejme pes vbehol pod autobus a on ho chcel vybrať, a tak si pod autobus ľahol. V tom autobus vyrazil a chlapca pravdepodobne prešiel. Vodič ani cestujúci si nič nevšimli. Miška našla až okoloidúca, ktorá zalarmovala záchranné zložky, no napriek snahe záchranárov na mieste zomrel. Vodič autobusu sa o všetkom dozvedel asi po dvanástich kilometroch od polície. Okolnosti nehody vyšetruje dopravná polícia, aj znalec z odboru dopravy.

"Touto cestou vyjadrujeme hlbokú ľútosť a úprimnú sústrasť. Vodič autobusu je náš kolega s dlhoročnými skúsenosťami," uviedla hovorkyňa spoločnosti Arriva Petra Helecz. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy