Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po 40 rokoch otvorili prípad. Arthur zavraždil dievča (†13)
Zdielať na

Po 40 rokoch otvorili prípad. Arthur zavraždil dievča (†13)

MACOMB / Páchateľ je na doživotie už dávno za mrežami, ale nie pre všetko, čo zrejme spáchal. Odsúdili ho za vraždu 13-ročného dievčaťa. Vyšetrovateľov pod tlakom dôkazov nasmeroval aj na miesto, kde telo zakopal. Polícii to ale nedalo a postupne otvárali všetky staré prípady zmiznutých dievčat v okolí.

Ťažká technika úraduje už celé hodiny na farme, ktorá patrí odsúdenému 69-ročnému Arthurovi Ream. Toho pred 10 rokmi odsúdili na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia pre znásilnenie a vraždu 13-ročnej Cindy Zarzycki, ktoré sa stalo v roku 1986. Lenže podľa aktuálnych informácií zrejme nebola táto dievčina jeho jedinou obeťou.

"Len, keď na to pomyslím, strasie ma. Je mi tak ľúto rodín tých dievčatiek," hovorí miestna obyvateľka. Vyšetrovatelia hovoria, že obetí je možno až šesť. Teraz pátrajú po pozostatkoch. Vyšetrovatelia prešli niekoľko starých prípadov zmiznutých dievčat z okolia a keď odsúdeného vraha konfrontovali prostredníctvom detektora lži, ukázalo sa, že stále niečo skrýva. Medzi hľadanými sú 12-ročná Kimberly King, ktorá zmizla v roku 1979. Kim Larrow, ktorú nikto nevidel od roku 1981 a tiež Kellie Brownlee, ktorú hľadajú od roku 1982. 

Vrah ušiel z miesta čiu po brutálnej vražde štyroch rodinných príslušníkov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy