Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pre rozchod s priateľkou chcel skočiť z kráľovského mosta, policajti ho zachránili
Zdielať na

Pre rozchod s priateľkou chcel skočiť z kráľovského mosta, policajti ho zachránili

TURČIANSKE TEPLICE / Dvaja mladí policajti z obvodného oddelenia v Turčianskych Tepliciach riskovali, aby zachránili život mladému mužovi v núdzi. Operačné stredisko ich vyslalo na železničnú stanicu do Hornej Štubne. Mladík nezvládol rozchod s priateľkou a svoj život chcel ukončiť skokom z kráľovského mosta

Problémy s priateľkou chcel mladý muž vyriešiť na koľajniciach. Nemal síce v pláne postaviť sa do dráhy prichádzajúcemu vlaku, chcel ale skočiť z kráľovského mosta, ktorý je najväčším železničným mostom v Turci. Zabránili mu v tom policajti z Obvodného oddelenia z Turčianskych Teplíc. "Spozorovali sme ako zhruba v strede mosta svieti svetlo, tak sme sa za ním rozhodli ísť," opísal situáciu policajt Matej Poništ.

Mladík sedel za zábradlím stačil jediný zlý pohyb a čakal by ho tridsať metrový pád. Policajtov k sebe pustiť najskôr nechcel. "Začali sme s ním komunikovať, keď sa otočil stiahli sme ho zo zábradlia," dodal policajt Poništ. Na miesto boli okamžite privolaní aj záchranári. Podľa slov policajta ihneď po príchode k autu, prechádzal cez koľaje nákladný vlak. Mladý muž mal tak neuveriteľné šťastie. 

Pozrite si archívnu reportáž o policajtovi, ktorý spáchal samovraždu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy