Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Policajti riešili záhadu odrezaných prstov. Nikomu nechýbali
Zdielať na

Policajti riešili záhadu odrezaných prstov. Nikomu nechýbali

HNÚŠŤA / Pri Hnúšti havaroval ešte v noci mladý vodič. Nehodu nenahlásil, odišiel na ošetrenie a po ňom domov. Záchranné zložky dorazili na miesto až ráno, dostali totiž informáciu o nehode s desivým obsahom.

"Medzi Hnúšťou a Ratkovou je havarované auto. Je tam plno krvi a odseknuté prsty," Správu v podobnom znení mal niekto nahlásiť približne o pol ôsmej ráno. Vtedy sem vyslali všetky záchranné zložky. Našli ale iba prázdne auto. "V čase príchodu sa vo vozidle nenachádzala žiadna osoba. V súčinnosti s políciou bolo prehľadané okolie nehody," uviedol veliteľ hasičskej stanice v Hnúšti Štefan Rapčan. 

Hasiči, policajti aj psovod prehľadávali miesto, kde stálo havarované auto. Žiadna zranené osoba či odseknuté prsty ale nenašli. Záhada sa vyriešila, keď policajti vypátrali vodiča auta. Ten spal doma, priznal sa aj k tomu, že havaroval. "Išiel som zo svadby a ostal som v priekope. Zavolal som si taxík a išiel som na ošetrenie," povedal vodič Pavol. 

Fámu o odseknutých prstoch potvrdil aj on. Netuší, kto túto informáciu nahlásil a prečo. Na svoj účet si ešte aj zavtipkoval. "Po nehode niekto nahlásil, že sú tu odseknuté prsty, a niečo také. Tak bola privolaná hliadka, bol tu pes. Prsty má každý, takže neviem kto si tak domýšľa alebo čo z toho má," dodal Pavol. 

Vodič síce má všetky prsty a  zranil sa iba ľahko, no v súvislosti s nehodou ho čakajú ďalšie problémy. Prišiel totiž o vodičský preukaz a zrejme ho neminie ani pokuta. "V čase, keď vodiča vypátrali, bol podrobený skúške na alkohol, pričom mu namerali 0,75 promile. Vodičovi bol zadržaný vodičský preukaz," povedala policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Pozrite si reportáž o kurióznej nehode, ktorú spôsobila mačka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy