Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Súd vytýčil termín pojednávania vo veci dobodaného futbalistu
Zdielať na

Súd vytýčil termín pojednávania vo veci dobodaného futbalistu

BRATISLAVA / Vlani v októbri na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave prišiel po konflikte skupinky mužov o život 37-ročný futbalista Braňo.

Nishit pôvodom z Indie ale už so slovenským občianstvom ho zasiahol viacerými ranami do krku, ktorým na mieste podľahol. Okresný súd vytýčil termín hlavného pojednávania. Nariadil ho na 12 a 13. júna. Nishit zostáva až do pojednávania vo väzbe.

Vrah z miesta ušiel a po niekoľkých minútach ho polícia pod vplyvom alkoholu chytila neďaleko Michalskej brány. Nishit bol v meste ozbrojený a mal pri sebe dva nože a boxer. Útočníka neskôr obvinili z vraždy a ťažkého ublíženia na zdraví.

Útočníka neskôr obvinili z vraždy a ťažkého ublíženia na zdraví.Okresný súd BA I vzal obvineného do väzby, pretože by mohol utiecť alebo sa trestnému konaniu vyhýbať. Po niekoľkých mesiacoch Nishit podal žiadosť o prepustenie z väzby na slobodu. Okresný súd Bratislava I. 8. marca rozhodol, že Nishita môžu z väzby prepustiť. Ostal ale pod dohľadom probačného a mediačného úradníka a súd obvinenému zároveň uložil primerané obmedzenia a povinnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy