Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z opustenej budovy sa valil dym. Hasiči po príchode zistili, že vo vnútri sú dvaja ľudia
Zdielať na

Z opustenej budovy sa valil dym. Hasiči po príchode zistili, že vo vnútri sú dvaja ľudia

DUBNICA NAD VÁHOM / Policajti, hasiči a záchranári z Dubnice nad Váhom majú za sebou veľmi tragický výjazd. Privolali ich k požiaru opustenej budovy. Po príchode zistili, že priestor je zadymený a nachádzajú sa v ňom dvaja ľudia. Podľa svedkov bolo cítiť neznámu chemikáliu.

Dvoch ľudí bez známok života našli v opustenej budove v Dubnici nad Váhom. Čašníčka z vedľajšej prevádzky cítila nepríjemný zápach vedela, že vedľajšej budove prespávajú ľudia a preto sa rozhodla, že ich ide skontrolovať. "Bolo to čierne, ohorené, bolo cítiť akoby chemikáliu," hovorí čašníčka. 

Dnu sa ale bála ísť sama, zavolala preto kolegu. Tomu sa naskytol nepríjemný pohľad. "Ležali tam, už boli takí začiernení, nehýbali sa," vraví ďalej čašníčka. Okamžite privolali hasičov a políciu. Tí zistili, že šlo o 62-ročnú ženu a 70-ročného muža. 

Muža a ženu okamžite vyniesli von a začali s ich oživovaním. Ich snaha ale bola márna. Obaja sa pravdepodobne zadusili. "Intoxikácia škodlivými plynmi, nedá sa vylúčiť cudzie zavinenie, bude nariadená pitva," informuje obhliadajúca lekárka, Silvia Trenčanová. Čo presne sa stalo, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy