Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena neprežila zrážku s vlakom. Svedkovia ju videli sedieť na koľajniciach
Zdielať na

Žena neprežila zrážku s vlakom. Svedkovia ju videli sedieť na koľajniciach

KROMPACHY / Cestu ranného vlaku na Spiši prerušila tragická nehoda. Na koľajniciach v Krompachoch v okrese Spišská Nová Ves sa objavila mladá žena. Voči rozbehnutému kolosu nemala žiadnu šancu.

K zrážke došlo na okraji Krompách. Žena po strete s vlakom nemala žiadnu šancu. Videli ju sedieť na koľajniciach už po siedmej ráno. Osudným sa jej stal medzištátny rýchlik, ktorý šiel na trase Košice - Praha. "Krátko pred 08.30 hodinou došlo na koľaji v úseku trate Krompachy – Spišské Vlachy k zrážke vlaku a 31-ročnej ženy z okresu Spišská Nová Ves," povedala policajná hovorkyňa v Košiciach Lenka Ivanová.

Po nehode vyrazili na miesto záchranári. "Posádka rýchlej lekárskej pomoci z Krompách bola v utorok ráno privolaná k tragickej udalosti medzi Krompachmi a Kolinovcami, kde došlo k stretu vlaku so ženou. Jej zranenia boli, žiaľ, nezlučiteľné so životom. Lekár skonštatoval smrť," uviedla hovorkyňa záchranárskej skupiny Katarína Načiniaková.

Tragédia spomalila vlakovú dopravu na hlavnej trati približne na dve hodiny. Na miesto tragédie prišli aj príbuzní. Keďže žena nemala pri sebe doklady, iba sa predpokladalo o koho ide. Po stotožnení už bolo všetko jasné. Pod vlakom vyhasol život 31-ročnej Terezy. Tá sa už vo vysielaní TV JOJ objavila, keď koncom septembra podala trestné oznámenie na manžela, za týranie a znásilňovanie. 

Jej príbuzný, tvrdia že pod vlak ju dohnali problémy s manželom. Tvrdia, že bola týraná a manžel jej údajne zobral deti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy