Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ukradli auto aj s hračkami
Zdielať na

Ukradli auto aj s hračkami

Archívna reportáž

TERCHOVÁ / Mladej rodine z Terchovej pripravil neznámy zlodej, alebo zlodeji, veľmi nepríjemné prekvapenie. Ukradli im auto rovno pod nosom. Podľa majiteľov to bol zrejme niekto, kto si ich "kombík" už predtým vyhliadol.

Auto si niekto odviezol z prístrešku pri dome v uzavretom dvore. Hneď vedľa bývajú rodičia okradnutej pani Zuzky. Ráno sa jej otcovi zazdalo, že niečo nie je v poriadku. "Videl bránu otvorenú, ale nepripisoval tomu dôležitosť, manžel totiž chodí ráno do práce," hovorí pani Zuzana, majiteľka ukradnutého vozidla. Až neskôr zistili, že bránu otvoril tajný nočný návštevník a zmizlo im čierne kombi, ktoré len nedávno kúpili.

"Zlodeji si odstrihli zámok na bránke, deaktivovali senzory na svetlo, a auto bolo preč," hovorí pani Zuzana. V škodovke boli aj dve detské autosedačky i hračky. Rodina má dve malé deti. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci krádeže," hovorí Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina. Auto, do ktorého rodina vložila svoje úspory, nemali poistené voči krádeži.

Zlodeji áut na Slovensku najčastejšie kradnú práve istú domácu značku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy