Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Angelika, ktorá opitá viezla v aute trojročné dieťa, za mreže nepôjde
Zdielať na

Angelika, ktorá opitá viezla v aute trojročné dieťa, za mreže nepôjde

BRATISLAVA / Sadla za volant, aj keď pred jazdou pila. V aute viezla aj trojročné dieťa, ale za mreže nepôjde. Pred sudcu sa postavila mladá žena, ktorá mala po havárii v dychu dve promile alkoholu.

Výsluch obvinenej ženy začal vo štvrtok na pravé poludnie na súde v bratislavskej dúbravke. Pred sudcu ju predviedli dvaja policajti. Výsluch trval len pár minút. "Okresný súd Bratislava IV trestným rozkazom uznal obžalovanú vinnou z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a uložil jej trest odňatia slobody vo výmere 4 mesiace s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu 12 mesiacov a zákaz činnosti viesť motorové vozidlo akéhokoľvek druhu 30 mesiacov," informoval hovorca krajského súdu, Pavol Adamčiak. 

Mladá žena ešte v utorok 27. marca šoférovala na diaľnici D2 v smere do Bratislavy. Pravdepodobne sa dostatočne nevenovala riadeniu, keď nestihla zareagovať na brzdiacu kolónu. Aby sa vyhla zrážke s autom idúcim pred ňou strhla volant doprava, kde narazila do tlmiča. Po nehode nafúkala 2 promile. V aute so sebou viezla aj 3-ročné dieťa. To sa nezranilo vôbec, žena utrpela ľahké zranenia. Škody na vozidle a cestných tlmičoch sa vyčíslili na 15 tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy