Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na diaľnici D1 došlo v piatok večer k hromadnej dopravnej nehode. Zrazili sa štyri vozidlá
Zdielať na

Na diaľnici D1 došlo v piatok večer k hromadnej dopravnej nehode. Zrazili sa štyri vozidlá

BRATISLAVA / Po 21. hodine došlo v piatok k hromadnej dopravnej nehode na diaľnici D1 v smere z Bratislavy na Senec. Zrazili sa štyri osobné vozidlá. Prvotné informácie hovorili o ôsmich zranených osobách, z ktorých jedno bolo dieťa. Aktuálne informácie ale hovoria o tom, že zranení nebol nikto. Ošetrené bolo jedno dieťa.

Hasiči a policajti z hlavného mesta zasahovali od približne deviatej večer pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 na 12. kilometri v smere z Bratislavy do Senca. Zrazili sa štyri osobné motorové vozidlá. Dopravu na mieste riadila polícia, neprejazdné boli dva pruhy. Pri udalosti zasahovalo deväť hasičov.

Kolóny sa tiahli niekoľko kilometrov už od Petržalky. Samotný úsek nehody, na ktorom zasahovali záchranné zložky, mal asi dvesto metrov. Prvotné informácie hovorili o ôsmich zranených osobách, z ktorých jedno bolo dieťa. Aktuálne informácie sú ale iné. "K nehode sme vyslali tri posádky záchrannej zdravotnej služby. Ošetrili štyri zranené osoby, dve ženy a dvoch mužov, ktorých transportovali skôr s ľahšími poraneniami do ružinovskej nemocnice," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Pozrite si aj reportáž o piatkovej nehode vlakov pri Pezinku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy