Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická dopravná nehoda si vyžiadala jednu obeť. Na mieste zasahoval vrtuľník
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda si vyžiadala jednu obeť. Na mieste zasahoval vrtuľník

SENEC / Piatková dopravná nehoda na ceste medzi obcami Blatné v smere na obec Šenkvice si vyžiadala smrť 58-ročného vodiča. Ten prešiel s vozidlom mimo cesty, kde narazil do stromu. Zraneniam podľahol na mieste.

Päťdesiatosemročný Vladimír na rovnom úseku zišiel z cesty, vyletel do protismeru a narazil do stromu. Náraz bol taký silný, že jeho auto strom doslova obtočilo. Okoloidúci vodiči ihneď privolali pomoc.

Zatiaľ nie je jasné, prečo muž zišiel s vozidlom z cesty. Policajti v Senci zisťujú presné príčiny a okolnosti tragickej nehody. "Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností, ktoré tejto dopravnej nehode predchádzali sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci," uviedol Michal Szeiff.

Muž po náraze do stromu zostal v aute zakliesnený. Na mieste zasahoval aj vrtuľník, no vodič auta zraneniam na mieste podľahol. "Museli sme ho vystrihnúť pomocou hydraulického zariadenia. Zabezpečili sme vozidlo voči požiaru a úniku prevádzkových kvapalín," uviedol jeden zo zasahujúcich hasičov.

Z dôvodu odstraňovania následkov ako aj dokumentovania nehody premávku v uvedenom úseku usmerňovali policajti. 

Pri obci Blatné pred dvomi rokmi búrali most, aby tam postavili križovatku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy