Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vážna dopravná nehoda na východe. Čelná zrážka zablokovala dopravu
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda na východe. Čelná zrážka zablokovala dopravu

NIŽNÁ HUTKA / Dve autá sa popoludní čelne zrazili za obcou Nižná Hutka. Nehoda sa stala na moste, jedno z áut dokonca narazilo do zábradlia, nechýbalo veľa a skončilo by v rieke. Obaja vodiči sa zranili. Cestu museli policajti uzavrieť.

Po čelnej zrážke ostali autá úplne zdemolované, oboch vodičov záchranári okamžite previezli do nemocnice.

Toyota a Škoda Octavia sa zrazili na moste. Octaviu po náraze odhodilo do zábradlia, našťastie sa auto zastavilo. Chýbalo len pár metrov a skončilo by v Toryse. Nárazník Toyoty odhodilo do priekopy. Kusy zdemolovaných vozidiel boli rozmetané po ceste. Vodič Toyoty zostal v aute zakliesnený, pomôcť mu museli hasiči. "Jednotka v jednom vozidle našla zakliesnenú osobu, ktorú vyprostila pomocou hydraulického náradia," povedal veliteľ zásahu Milan Polča. 

Zranil sa aj 25-ročný vodič Octavie, s podozrením na zlomeninu hrudnej kosti ho previezli do nemocnice na ďalšie vyšetrenia. Päťdesiatsedemročný šofér Toyoty utrpel komplikovanú zlomeninu nohy a predlaktia. "Bol pri vedomí, komunikoval, spolupracoval, po ošetrení a stabilizácii bol prevezený do nemocnice," informoval hovorca košickej záchranky Igor Krupa. "Autá sú úplne zdemolované, bude sa jednať o totálne škody," uviedol Jaroslav Kučerov z asistenčnej služby. 

Počas dokumentovania nehody policajti úplne uzavreli cestu. To ako presne k zrážke došlo i mieru zavinenia vodičov policajti vyšetrujú.

Na košickom sídlisku sa čelne zrazila dodávka a sanitka košickej záchranky, ktorá smerovala za pacientkou. Pozrite si archívnu reportáž z februára.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy