Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Cyklista narazil do ohnutej značky. V bezvedomí ho previezli do nemocnice
Zdielať na

Cyklista narazil do ohnutej značky. V bezvedomí ho previezli do nemocnice

HUMENNÉ / Policajti riešili kolíziu, pri ktorej cyklista narazil do dopravnej značky tak nešťastne, že skončil v bezvedomí a záchranári ho museli odviesť do nemocnice. Okoloidúci sa však pohoršovali nad stavom značky. Podobný úraz bol podľa nich otázkou času.

Nehoda sa stala v piatok krátko predpoludním na Staničnej ulici v Humennom. Podľa slov svedkov cyklista narazil do dopravnej značky.

Zasahovať museli policajti aj záchranári. Okoloidúci privolali záchranné zložky s tým, že muž leží na zemi a v bezvedomí. Podľa jedného zo svedkov, bola táto dopravná značka ohnutá už v utorok tento týždeň.

"Záchranári ošetrili 58-ročného muža s úrazom hlavy. Previezli ho do humenskej nemocnice," uviedla pre TV JOJ hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. To už bol v stabilizovanom stave a pri vedomí.

Policajti udalosť prešetrovať nebudú, keďže podľa ich zistení muž v čase kolízie nejazdil na bicykli, ale tlačil ho vedľa seba. "V uvedenom prípade nedošlo k spáchaniu priestupku a taktiež nebola ani naplnená skutková podstata žiadneho trestného činu," uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa okoloidúcich, ktorých sme pri natáčaní reportáže oslovili, bol podobný úraz iba otázou času. "Dalo sa to čakať, že niekto do nej narazí. Mali ju odrezať alebo narovnať," myslí si jeden zo svedkov nehody.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy