Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V areáli družstva našli mŕtvu ženu. Podozrivý je jej druh
Zdielať na

V areáli družstva našli mŕtvu ženu. Podozrivý je jej druh

HURBANOVO / Policajtom v Hurbanove nahlásil vo štvrtok predpoludním muž, že jeho 52-ročná družka je nezvestná. V piatok ráno našli jej nehybné telo v areáli bývalého družstva. Ako podozrivého vypočúvajú práve druha nebohej.

Ingrid a 67-ročný Ľudovít sa do unimobunky niekdajšieho mäsokombinátu prisťahovali z Bratislavy a bývali tam údajne už dva roky. Čo ich priviedlo na juh Slovenska možno len hádať. Muž včera predpoludním nahlásil na obvodnom oddelení nezvestnosť svojej družky. "Policajti vykonali na preverenie možného pohybu a pobytu nezvestnej ženy viaceré previerky," vyjadrila sa Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ NR.

Podvečer zašli ešte raz vypočuť muža do unimobunky, v ktorej býval so svojou družkou. Na podlahe našli stopy podobné zaschnutej krvi, vzorku vzal technik na expertízu. Polícia celú noc prehľadávala okolie.

Muž počas výsluchu policajtom najprv tvrdil, že sa s družkou pohádal, udrel ju a telo zabalil do koberca a hodil do žumpy. Potom povedal, že ju vyniesol do poľa. Avšak v žumpe, po vytiahnutí jej obsahu, ba ani na miestach, ktoré ukazoval, nič nenašli.

Telo 52-ročnej ženy bez známok života našli policajti až ráno v areáli susediaceho niekdajšieho družstva. Lekár predbežne nevylúčil cudzie zavinenie. Muž je zadržaný ako podozrivý, polícia ho vypočúva. O jeho prípadnom obvinení sa rozhodne až na základe výsledkov pitvy. "Polícia okolnosti tejto tragickej udalosti vyšetruje ako prečin usmrtenia," povedala Čuháková.

Pozrite si archívnu reportáž o podobne tragickom náleze:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy