Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hromadná nehoda na hlavnom ťahu. Zrazili sa autá, trolejbus aj kamión
Zdielať na

Hromadná nehoda na hlavnom ťahu. Zrazili sa autá, trolejbus aj kamión

BRATISLAVA / Vo štvrtok večer na jednom z hlavných ťahov v Bratislave sa stali v priebehu pár minúť dve nehody. Po zrážke skončilo jedno z áut v protismere a ďalšie zdemolované pod návesom kamióna.

K dopravnej nehode štyroch vozidiel došlo včera večer medzi bratislavským Ružinovom a Poddunasjkými Biskupicami na Popradskej ulici.
Podľa svedkov z miesta nehody išiel vodič kamiónu po Popradskej ulici v smere z Vrakune do centra mesta.

K zrážke došlo okolo desiatej hodine večer. Vodič kamiónu išiel po Popradskej ulici v smere do centra mesta a pravdepodobne si nevšimol pred ním idúcu Škodu Fabiu, do ktorej narazil.

 Po náraze auto odhodilo cez stredový pás do protismeru, kde trafilo idúci trolejbus v smere do Podunajských Biskupíc. V tom čase sa v ňom nachádzali aj cestujúci.

"Vinný bol cudzí účastník a pri nehode sa nezranil ani vodič ani cestujúci," uviedla hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová.

Po nehode zostal kamión odstavený a riadne označený. Napriek tomu narazilo zo zadu do kamióna s návesom ďalśie auto. To bolo po náraze zdemolované a zakliesnené pod návesom. Na miesto ihneď prišli všetky záchranárske zložky. Zraneného šoféra previezli do nemocnice.

"K nehode sme okamžite vyslali posádku Záchrannej zdravotnej služby, ktorá ošetrila pacienta. Ten sa sťažoval na bolesti na hrudníku. Pri vedomí a v stabilizovanom stave ho previezli do nemocnice v Ružinove," upresnila Alena Krčová, hovorkyňa Operačného

Celková škoda bola vyčíslená približne na 5 000 eur. Alkohol ani u jedného z vodičov polícia pri dychovej skúške nezistila. Nehodu už vyšetruje Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave.

Pozrite si archívnu reportáž o hromadnej nehode z konca januára:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy