Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kradol na pumpe, odskočil si tam aj na toaletu. Potom si ho už vzali policajti
Zdielať na

Kradol na pumpe, odskočil si tam aj na toaletu. Potom si ho už vzali policajti

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Terčom zlodeja sa stala čerpacia stanica v odľahlejšej časti v Spišskej Novej Vsi. Dávno po záverečnej rozbil sklo, vošiel dnu a odbehol si dokonca aj na toaletu. Že to nebol dobrý nápad mu došlo, až keď sa tam objavili PMJčkári.

Prešovčana Petra zrejme v Spišskej Novej Vsi poriadne pritlačilo. Uľaviť si chcel na benzínke, ktorá je v odľahlejšej časti mesta. A pritom mu vôbec neprekážalo, že majú zatvorené. Síce si poradil, ale napokon skončil v putách. Čudný zvuk prekvapil aj hostí penziónu blízko čerpacej stanice. To sa Peter snažil dobiť do jej priestorov. Spustil sa poplach.

PMJčkári prišli na benzínovú pumpu o pár minút, páchateľa našli ešte priamo v objekte. "Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržala 30-ročného Prešovčana, ktorý rozbil sklenenú výplň dverí," vyjadrila sa Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Prešovčana ale nezaujímali potraviny, ani alkohol a dokonca ani pokladne. Išiel iba po toaletách. "Podľa záznamov vidieť, že navštívil toaletu. Z nej sa následne vrátil, bol mierne dezorientovaný a ostal v strede predajne stáť," povedal Anton Molnár, hovorca siete čerpacích staníc.

Policajti chlapa zadržali a skončil na policajnom oddelení. Je obvinený z trestného činu, keďže úplne zničil automatické dvere so sklenenou výplňou. "Muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia a je obvinený z prečinu poškodzovania cudzej veci. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 1 rok," povedala Ivanová.

Podobný prípad riešili na rovnakej pumpe policajti už vlani. Dvaja mladíci vtedy iba poškodili sklenenú výplň dverí. Do predajne sa ale nedostali a z benzínky ušli. Aj vtedy skončili s putami na rukách.

Pozrite si archívnu reportáž o chladnokrvnom pumpárovi:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy