Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Žena, ktorá spadla z lezeckej steny, zomrela
Zdielať na

Žena, ktorá spadla z lezeckej steny, zomrela

BRATISLAVA / Štyridsaťtriročná žena, podľa informácii TV JOJ z nemocničného prostredia, zomrela v utorok večer. Zranenia, ktoré utrpela po páde z 15 metrov, boli veľmi vážne.

Podľa informácii TV JOJ zomrela v utorok okolo 21:00 večer. K nešťastiu došlo ešte v pondelok. Žena spadla z 15 metrov. Jej stav bol veľmi vážny, dokonca sa podrobila niekoľkohodinovej operácii. Nakoniec vážnym zraneniam vnútroných orgánov a hlavy podľahla.

Zatiaľ nie je jasné, čo jej pád spôsobilo. Prípadom sa zaoberá aj polícia. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave II začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Presné príčiny ako aj okolnosti, ktoré tejto udalosti predchádzali sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff. 

​Na lezeckej stene bola 43-ročná Linda upevnená o naviják na strope. Podľa konateľa strediska na ňom a rovnako ani na posede nebolo vidieť žiadne poškodenie. Domnieva sa preto, že pravdepodobne došlo k nesprávnemu uchyteniu zo strany lezkyne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy