Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Muž, ktorý sa ubytoval v hoteloch pod menom poslanca, dostal plnú penziu za mrežami
Zdielať na

Muž, ktorý sa ubytoval v hoteloch pod menom poslanca, dostal plnú penziu za mrežami

POPRAD / Niekoľko dní si zadarmo vychutnával pohodlie hotelov v Tatrách a v Poprade. Branislav, ktorého obvinili z trestného činu podvodu, na slobodu nepôjde. Vyskúša si ubytovanie vo väznici.

Branislav si pre zmenu vyskúša služby väznice. Sudca rozhodoval o jeho ďalšom osude. "Obvinený bol sudkyňou pre prípravné konanie okresného súdu vzatý do väzby na základe dôvodnej, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," informuje hovorkyňa krajského súdu, Ivana Petrufová. 

Mladý muž sa do jedného popradského a dvoch tatranských hotelov ubytoval úplne bežným spôsobom. Rezerváciu spravil prostredníctvom mailu, problém bol ale v tom, že tak urobil v mene podpredsedu Nitrianskeho kraja, Mariana Kéryho s tým, že faktúru uhradí samosprávny kraj. A tak si užíval služby hotelu úplne zadarmo aj s jeho partnerkou. Tá je podla polície ale nevinná, o podvode vraj netušila. 

Celá vec prepukla v momente, keď jeden z hotelov kontaktoval skutočného poslanca s tým, že nebola uhradená faktúra za ubytovanie. To podpredsedu kraja prekvapilo. Poslanec následne v Zlatých Moravciach podal trestné oznámenie za poškodzovanie dobrého mena a za podvod spáchaný na jeho osobe. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy