Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Požiar domu zhasol ešte predtým ako prišli hasiči. V troskách našli telo muža
Zdielať na

Požiar domu zhasol ešte predtým ako prišli hasiči. V troskách našli telo muža

NOVÉ ZÁMKY / Nehybné telo muža objavili hasiči v dome v Nových Zámkoch. V obývačke vznikol požiar, ktorý bol uhasený ešte pred príchodom hasičov. Päťdesiatštyriročný majiteľ ležal bez známok života vo vedľajšej miestnosti.

Sadze na vnútornej strane okien rodinného domu, v ktorom býval 54-ročný Imrich, si všimli susedia, ihneď volali hasičov. "Bývam zhruba o tri domy ďalej, zistil som, že sú tu hasiči, policajti a sanitka, tak som sa dozvedel, že sused uhorel," uviedol sused Stanislav Horňák.

Oheň ani žiadne plamene už neboli z vonka ani vo vnútri domu. Všade bol len hustý čierny dym. "Hasiči po príchode zistili, že je po požiari, rodinný dom bol len zadymený, požiar prebiehal len v jednej miestnosti, tam došlo k vyhoreniu v jednej posteli," uviedol zisťovateľ príčin požiarov v Nových Zámkoch Miroslav Zachar. Posteľ bola prázdna, nehybné telo majiteľa domu ale našli v susednej miestnosti. "Privolaná obhliadajúca lekárka nevedela na mieste určiť príčinu smrti, preto bola nariadená pitva," povedala policajná hovorkyňa v Nitre Božena Bruchterová. 

"Bol starý mládenec, mama mu zomrela pred mesiacom, ale iné nevieme povedať," uviedla susedka. Susedia pána Imricha uviedli, že ho predtým niekoľko dní nevideli. Príčinu požiaru preveruje polícia aj hasiči. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy