Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadná smrť. V bratislavskom paneláku našiel muž v posteli mŕtvu partnerku
Zdielať na

Záhadná smrť. V bratislavskom paneláku našiel muž v posteli mŕtvu partnerku

BRATISLAVA / Polícia bola privolaná do paneláku na Kladianskej ulici. Podľa predbežných informácií mal muž nájsť v posteli mŕtvu ženu so zraneniami na hlave.

K incidentu malo dôjsť na Kladnianskej ulici v Bratislave. Krátko po pol desiatej ráno, mal muž zatelefonovať na políciu, že jeho priateľka leží v byte bez známok života. Na miesto vyrazili okamžite aj záchranári, ktorí po príchode mohli len usúdiť, že Renáte už niet pomoci. "Bol privolaný ohliadajúci lekár, ktorý na mieste cudzie zavinenie ako príčinu smrti ženy nevylúčil ale ani nepotvrdil," povedal policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa svedkov, ktorí v čase nálezu mŕtvej ženy boli na mieste, Renáta mala ležať na posteli s podliatinami a s krvavou tvárou. Polícia zatiaľ neposkytla bližšie informácie z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania. Presnú príčinu smrti potvrdí až nariadená pitva.

Na mieste bola ako prvá TV JOJ. Susedia nevedeli povedať čo sa tam stalo, ani o koho ide, nakoľko sa v budove často striedajú obyvatelia. "Vyšetrovateľ policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia," informuje policajný hovorca Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy