Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Streľba v Košiciach. Obeťou je manželka šéfa miestnej NAKA
Zdielať na

Streľba v Košiciach. Obeťou je manželka šéfa miestnej NAKA

KOŠICE / Približne o piatej ráno zo štvrtka na piatok zaznel na Čordákovej ulici na sídlisku KVP výstrel. Policajti na medziposchodí obytného domu našli telo ženy bez známok života. Obeťou streľby je podľa informácií TV JOJ manželka šéfa sekcie Národnej kriminálnej agentúry v Košiciach.

Na mieste našli aj zbraň. "Vzhľadom na to, že na mieste bola nájdená služobná zbraň, prípad prevzala inšpekcia ministerstva vnútra," uviedla hovorkyňa rezortu Andrea Dobiášová.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania by malo ísť o manželku funkcionára Národnej kriminálnej agentúry - expozitúry východ.

Štyridsaťročná žena prišla o život výstrelom zo služobnej zbrane svojho manžela. "Na mieste činu nič nenasvedčuje tomu, že by malo ísť o vraždu," dodala Dobiášová.

Na mieste boli už od skorého rána kriminalisti, ktorí zaisťovali stopy. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. V súčasnej dobe prebiehajú na mieste neodkladné procesné úkony. Žiadne ďalšie podrobnosti polícia nezverejnila. Susedia si tragédiu nevedia vysvetliť, viacerí ani netušili, čo sa na medziposchodí bytovky odohralo. Vraj nepočuli ani výstrel.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy