Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Žena tvrdí, že ju znásilnil o dvadsať rokov mladší bratranec
Zdielať na

Žena tvrdí, že ju znásilnil o dvadsať rokov mladší bratranec

DRAHŇOV / Polícia preveruje znásilnenie 42-ročnej nepočujúcej ženy z obce Drahňov. Tú údajne počas návštevy sexuálne zneužil jej 22-ročný bratranec. Všetko sa to malo udiať pred očami maloletých detí. Prípadom sa už zaoberá aj polícia, ktorá údajného násilníka krátko po čine zadržala. Žena naopak skončila po incidente v nemocnici.

Viola prišla na návštevu do rodinného domu, kde malo údajne dôjsť k znásilneniu. V tom čase bol doma iba 22-ročný Kalman s dvomi malými deťmi. Nepočujúca žena k nim chodievala dosť často. Jej posledná návšteva sa ale mala skončiť otrasným zážitkom.

"Pýtam sa jej, kde si bola? Čo je?" opisuje sestra údajnej obete znásilnenia Iveta. Manželke údajného násilníka mal o nechutnom zážitku porozprávať jej syn. Zvrhlosti na postihnutej žene mal totiž páchať aj pred jeho očami. "To je nevlastný otec. Dve deti tam boli vo vnútri a oni videli všetko," povedala sestra údajnej obete Iveta.

Údajná obeť znásilnenia mala celý incident pretlmočiť svojím príbuzným. Tí okamžite zavolali políciu, ktorá podozrivého muža zadržala. "Vzhľadom na citlivosť prípadu a prebiehajúce procesné úkony, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie," informuje hovorkyňa košickej polície Lenka Ivanová. "Ona sa tak triasla, mala taký záchvat. Pýtala odo mňa, aby som jej dala vodu, ale ona ju všetku nosom aj ústami vyvracala," pokračuje Iveta. 

"Žena bola privezená do nemocnice v sprievode polície, napriek tomu odmietla akékoľvek vyšetrenie," povedal hovorca siete nemocníc Svet zdravia a.s. Tomáš Kráľ. Políciu teraz čaká náročné vyšetrovanie. Zistiť, či nepočujúca žena bola, alebo nebola znásilnená určite nebude jednoduché.

V Střižoviciach v Česku sa odohral doslova teror:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy