Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ženu, ktorá bodla revízora, obvinili. Len o pár centimetrov minula srdce
Zdielať na

Ženu, ktorá bodla revízora, obvinili. Len o pár centimetrov minula srdce

KOŠICE / Mladú ženu, ktorá v utorok v električke v Košiciach bodla revízora nožom do hrudníka, obvinili. a to z ublíženia na zdraví s ťažkou ujmou v štádiu pokusu a z výtržníctva. Zuzana na revízora zaútočila nožom a len o pár centimetrov minula srdce.

Mladý revízor kontroloval pasažierov v električke číslo dva. Keď na Kuzmányho ulici od Zuzany žiadal cestovný lístok, bodla ho nožom. Všetky záchranné zložky boli o krátku chvíľu na mieste činu. "Po predchádzajúcom slovnom konflikte bodla revízora nožom s dĺžkou čepele 12 centimetrov, útok smeroval na životne dôležité orgány," informuje hovorca krajskej prokuratúry Milan Filičko.

Záchranári mužovi poskytli prvú pomoc, našťastie bol pri vedomí a s lekárkou komunikoval, momentálne je mimo ohrozenia života. Zuzanu (30) takmer okamžite policajti zadržali, k útoku totiž došlo priamo pred budovou okresného riaditeľstva polície. Prokurátor podal návrh na väzobné stíhanie vo štvrtok ráno a to pre obavu, že bude v trestnej činnosti pokračovať.

O tom či Zuzana pôjde za mreže bude rozhodovať sudca okresného súdu. "Poznamenávam však, že u obvinenej je podozrenie na duševnú chorobu a tak konečný záver o trestnej zodpovednosti obvinenej dá až znalecké dokazovanie o duševnom stave obvinenej," podotkol Filičko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy