Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na koľajisku zachytil vlak 47-ročného muža. Skončil v nemocnici
Zdielať na

Na koľajisku zachytil vlak 47-ročného muža. Skončil v nemocnici

BRATISLAVA / Vlaková doprava medzi stanicami Bratislava-Hlavná stanica a Nové mesto bola v stredu večer viac než hodinu zastavená. Dôvodom bola zrážka vlaku a chodca. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Rušeň opustil bratislavskú hlavnú stanicu krátko po ôsmej hodine večer a smeroval do železničnej stanice Bratislava Nové mesto. Zastaviť musel už po pár metroch. Cez koľajisko totiž prechádzal 47-ročný muž, ktorého rušeň zachytil.

Na miesto prišli okrem záchranárov aj hasiči a policajti, ktorí nehodu vyšetrovali a evidujú ju ako priestupok. V miestach koľajiska je neoprávnený výskyt chodcov častý, pretože si tak mnohí skracujú cestu. Výnimkou zrejme nebol ani 47-ročný muž z pezinského okresu, ktorý sa v koľajisku pohyboval neoprávnene.

Muž zrážku prežil, no utrpel viaceré zranenia. Záchranári ho previezli do nemocnice na Kramároch a okolo deviatej záchranné zložky postupne z miesta odišli. Vlaky začali znovu premávať medzi Hlavnou stanicou a Novým mestom krátko pred pol desiatou večer.

Pozrite si archívnu reportáž. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy