Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aerolinky museli prerušiť let pre problém s toaletou. Nepomohlo ani 85 inštalatérov na palube
Zdielať na

Aerolinky museli prerušiť let pre problém s toaletou. Nepomohlo ani 85 inštalatérov na palube

Archívna reportáž

OSLO / Počas letu aeroliniek Norwegian z Osla do Mníchova sa odohrala kuriozita, ktorej následkom sa lietadlo muselo vrátiť späť. V lietadle sa totiž pokazila toaleta a napriek tomu, že bolo na palube lietadla v tom čase 85 inštalatérov, nevedeli s ňou nič urobiť.

Pred niekoľkými dňami odštartovalo z letiska v Osle lietadlo, ktoré sa ale dostalo iba po švédske hranice a muselo sa otočiť späť pre neurčitý problém s toaletou. Iróniou osudu je, že v tom čase bolo na palube 85 pasažierov, ktorí boli povolaním inštalatéri. 

Šéf firmy Rørkjøp Frank Olsen, pre ktorú viacero z cestujúcich inštalatérov pracuje, uviedol, že by zamestnanci radi priložili ruku k dielu, no nebolo to možné. "Radi by sme to dali do poriadku, ale nanešťastie sa musela oprava urobiť z vonku a nechceli sme riskovať a vyslať inštalatéra do práce v 10 000 metroch," dodal. 

Inštalatér zo spoločnosti Ulstein, Hans Christian Ødegård, ktorý bol na palube tiež, povedal, že je celá udalosť vtipná.  Podľa portálu Novinky.cz problém s toaletou potom rýchlo vyriešili technici na letisku a lietadlo mohlo opätovne vzlietnuť.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy