Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V prípade obvineného Pavla Ruska vypovedal muž z bratislavskej zločineckej skupiny
Zdielať na

V prípade obvineného Pavla Ruska vypovedal muž z bratislavskej zločineckej skupiny

BRATISLAVA / Ďalší z významných svedkov vypovedal v prípade obvinenia Pavla Ruska z vraždy v štádiu prípravy. Muž, ktorý patril do významnej zločineckej skupiny, mal potvrdiť, že likvidácia pre Pavla Ruska údajne nepohodlnej spoločníčky, bola naplánovaná.

Pavla Ruska, bývalého riaditeľa komerčnej televízie obvinila polícia z objednávky vraždy spoločníčky na základe tvrdení Mikuláša Černáka a ďalších šéfov slovenského podsvetia. So spoločníčkou v televízii Markíza, Silviou Volzovou, mal údajne nezhody pre vlastnícke vzťahy.

Polícia doobeda predviedla z výkonu trestu svedka, ktorý mal potvrdiť Černákovú verziu. Jednalo sa o výpoveď, že bratislavská zločinecká skupina do ktorej svedok patril, mali zadanú objednávku na vraždu.

Volzovú nakoniec nezlikvidovali aj napriek tomu, že podľa polície, Rusko podsvetiu vyplatil viac ako pol miliónovú zálohu v slovenských korunách.

Pavol Rusko obvinenia zo strany členov slovenského podsvetia naďalej odmieta.

"Jeho výpoveď slúžila len k overeniu vierohodnosti rozchádzajúcich sa verzií obvinených o tom, či a za akých okolností malo dôjsť ku skutku," dodal Miloš Maďar, obhajca M. Černáka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy