Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mŕtve telo z Devínskeho jazera patrí nezvestnej psíčkarke
Zdielať na

Mŕtve telo z Devínskeho jazera patrí nezvestnej psíčkarke

BRATISLAVA / Polícia a hasiči pátrali po nezvestnej Mirke takmer dva týždne. V osudný večer išla venčiť 17 psov, odvtedy ju nikto nevidel. Na mieste našli iba zaparkované auto a jej osobné veci. V stredu psovodi našli v rákosí telo ženy. Polícia potvrdila, že ide o nezvestnú ženu.

"Pátranie po nezvestnej 45-ročnej Miroslave, ktorá bola nezvestná od 05.01.2018, bolo odvolané. Menovaná bola v priebehu včerajšieho dopoludnia nájdená v Devínskom jazere mŕtva," informuje vo štvrtok policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Mirka milovala zvieratá. Už viac ako 10 rokov pracovala na oddelení marketingu v bratislavskej ZOO. Aj v osudný večer išla na prechádzku so 17 psami, nie všetky boli jej. Čo sa presne stalo, je zatiaľ vec dohadov. Vyšetrovatelia ale pracujú s verziou, že 45-ročná žena chcela zachrániť jedného zo svojich psov a skočila za ním do vody, čo sa jej stalo osudným. 

​Do pátracej akcie boli zapojení policajti, hasiči, potápači, ale aj priatelia, kolegovia a dobrovoľníci. "Naši zamestnanci hneď, ako sa to dozvedeli, tak sa spojili, niektorí si vymenili služby a išli pomáhať," hovorí riaditeľka bratislavskej ZOO Miloslava Šavelová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy