Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mužovi sa zdôverila, že bola asi znásilnená. Až potom zistila, že to urobil on
Zdielať na

Mužovi sa zdôverila, že bola asi znásilnená. Až potom zistila, že to urobil on

Archívne video

READING / Žena z britského mesta sa mala so svojim 35-ročným mužom pohádať a odísť sama von. V opitom stave ju muž priviedol domov, kde ju mal znásilniť. Na útok si presne nepamätala. Ráno sa zobudila a s desivým pocitom sa zdôverila manželovi, netušiac ešte, že násilník stál pred ňou.

Po večernej hádke sa mala žena vybrať sama von. Mužovi neskôr večer zavolali, aby si prišiel po ženu. Tá sedela na lavičke pri ceste v značne podguráženom stave. "Bola veľmi opitá, mala problémy hovoriť," priznal pred súdom jej manžel. 

 Nasledujúce ráno žena prišla za manželom a povedala mu, že má podozrenie, že ju niekto v noci znásilnil. Muž jej poradil, aby zavolala políciu, informuje portál Independent. Až neskôr detektív zistil, že stopy DNA odhalili, že páchateľom bol práve jej manžel. "Priviezli ste ju domov a neodvrátiteľný záver komisie je, že ste ju znásilnili, zatiaľ čo ona nebola schopná nijako reagovať v dôsledku alkoholu, ktorý požila," predniesol sudca. 

Hoci sa 35-ročný muž bránil, že so ženou mal intímny styk týždeň pred tým, dôkazy potvrdili pravý opak. Muž dostal trest sedem rokov za mrežami a udelil mu zákaz priblíženia sa a kontaktovania jeho ženy inak, ako skrz právnika. Obeť útoku ostala v úplnom šoku zo zistenia, že ju zradil človek, ktorému najviac dôverovala.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Obvinený muž sa pred súdom zrútil:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy