Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vážna dopravná nehoda pri Holiciach
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda pri Holiciach

Archívne video

HOLICE / V piatok večer sa pri Holiciach stala vážna dopravná nehode, pri ktorej sa vážne zranili štyria ľudia.

Nehoda sa stala v križovatke ciest v smere na Dunajskú stredu a obec Holice. Krátko po 16:00 sa na ceste prvej triedy zrazili dve vozidlá. Dvadsaťštyriročný vodič Škody Favorit predchádzal kolónu áut, pričom sa čelne zrazil s oproti idúcim Volkswagenom. Staršie vozidlo s trojčlennou posádkou skončilo po náraze zdemolované a prevrátené na streche. Hasiči museli z útrob auta vystrihávať jednu zakliesnenú osobu. Dostať sa k nej bolo mimoriadne náročné, skrčené plechy ju vo vozidle uväznili. Hasiči z Dunajskej Stredy si preto privolali na pomoc ďalšiu jednotku zo Šamorína.

"Hasiči z Dunajskej Stredy a Šamorína momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste I/63 v katastri obce Holice. Pri udalosti sa čelne zrazili 2 osobné vozidlá, pričom jedno sa po nehode prevrátilo na strechu. Hasiči z tohto vozidla vyslobodili jednu zakliesnenú osobu. Celkovo si nehoda vyžiadala až 4 zranených. Cesta je neprejazdná v oboch smeroch," informujú hasiči.

"Najťažšie sa zranil 24-ročný muž, ktorý utrpel viacnásobné poranenia celého tela, tzv. polytraumu, v umelom spánku bol prevezený do nemocnice v Ružinove. Ďalší dvaja účastníci nehody, 24 a 26-ročný muž, utrpeli ľahšie zranenia a skončili v nemocnici v DS," povedala hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. 
Vo štvrtok sa stala vážna nehoda na Slovensku. Zrazili sa tri autá: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy