Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na vjazde do Bratislavy sa zrazili tri autá. Zranili sa dve deti, jeden bol novorodenec
Zdielať na

Na vjazde do Bratislavy sa zrazili tri autá. Zranili sa dve deti, jeden bol novorodenec

BRATISLAVA / Rannú dopravnú špičku skomplikovala nehoda na diaľnici D2 na vjazde do hlavného mesta. Pri nehode zasahovali všetky záchranné zložky. Škody sa vyšplhali na tisíce eur.

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok v ranných hodinách na diaľnici D2 na vjazde do Bratislavy v smere zo Stupavy. Krátko pred siedmou hodinou rannou sa v ľavom rýchlom pruhu zrazili tri autá. Vodič Volkswagenu Caddy sa pravdepodobne nevenoval dostatočne riadeniu a vrazil do pred ním idúceho Renaultu, ktorý odhodilo do tretieho vozidla. Vo Volkswagene sa podľa informácií TV JOJ nachádzali dve malé deti. Jedno iba 5-dňové a druhé ročné. Na miesto nehody prišli ihneď všetky záchranné zložky.

"Po dopravnej nehode boli dve maloleté osoby z vozidla značky VW Caddy prevezené službou rýchlej zdravotnej pomoci na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc, pričom zranenie sa potvrdilo u jedného z nich," povedala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ BA.

Autá zostali po nehode nepojazdné a museli ich z diaľnice odviezť odťahovkou. Vodiči si postáli pred Bratislavou v dlhých kolónach. "Z dôvodu vzniknutej situácie bol ľavý jazdný pruhu do 08.30 hodiny neprejazdný. Premávku v uvedenom úseku usmerňovali hliadky dopravnej polície," upresnila Mihalíková.  Požitie alkoholických nápojov sa u vodičov nepotvrdilo. Škoda bola predbežne vyčíslená na 15 tisíc eur.

Pozrite si archívnu reportáž o reťazovej nehode:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy