Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Bratislave lupiči vrazili s autom do klenotníctva. Ukradli veci za pol milióna eur
Zdielať na

V Bratislave lupiči vrazili s autom do klenotníctva. Ukradli veci za pol milióna eur

BRATISLAVA / Policajní kriminalisti zaisťujú miesto v centre mesta, kde auto vrazilo do výkladu klenotníctva za účelom lúpeže. Ukradli tovar za pol milióna eur a to priamo pod bezpečnostnými kamerami.

Okolo štvrť na päť ráno vošli autom zlodeji do centra mesta na Panskú ulicu a vrazili do vchodu predajne. Na prednej časti auta mali uchytené baranidlo, s ktorým si chceli vyraziť dvere. Pravdepodobne očakávali, že sa im podarí urobiť väčší otvor. Mreža sa zasekla v stene a tak mali len malý priestor na vstup. V rýchlosti porozbíjali výklady a vitrínu v priestoroch okolo vchodu. Podľa polície sa im podarilo odniesť niekoľko drahých hodiniek.

"Z vnútorných priestorov odcudzil viacero kusov stojanov s hodinkami v celkovej hodnote viac ako 500 000 € a z miesta odišiel na neznáme miesto," informuje polícia na svojej stránke. Kriminalisti zaisťovali na mieste stopy. Z okolitých kamier si vyžiadali záznamy. "Bližšie informácie v súčasnej dobe nie je možné poskytnúť, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budeme bližšie informovať," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff. 

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy