Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Rodina sa otrávila na Vianoce, babka použila netradičnú ingredienciu
Zdielať na

Rodina sa otrávila na Vianoce, babka použila netradičnú ingredienciu

Archívne video

OSTRAVA / Nie príliš veselé boli Vianoce u jednej rodiny z Ostravska. Na 1. sviatok vianočný namiesto odpočinku, skončili v nemocnici. Otrávili sa jedlom. Rozbor ukázal, čo bolo príčinou.

Rozbor ukázal, že v jedle mali drogy. Babička si údajne pomýlila majoránku s marihuanou.

Bizarnú otravu teraz rieši aj polícia. Sedemčlenná rodina sa totiž na Vianoce otrávila marihuanou. Podľa serveru polar.cz obedovali 25.12 pečenú kačku. Babička ju ale ochutila namiesto majoránkou, zlým korením.

Marihuanu mal podľa portálu blesk.cz dedko kvôli zdravotným problémom. Ako jediný tak neskončil v nemocnici. Pravdepodobne bol na jej účinky zvyknutý. Zbytok rodiny trpel nielen nevoľnosťou a zvracaním, ale aj halucináciami. Lekári sa pôvodne domnievali, že by mohlo ísť o otravu oxidom uhoľnatým a neskôr padla aj verzia botulotoxínu.

Vzorky jedla, ktoré odobrali, ale nakoniec potvrdili niečo iné. "Na objasnenie okolností udalosti sme začali trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby a iného zaobchádzania s omamnými a psychotropnými látkami a jedmi," uviedla policajná hovorkyňa Gabriela Holčáková.

Kalifornské sestry pomocou marihuany liečia ľudí. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy