Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Okoloidúci objavil na zemi telo muža. Bol dobodaný
Zdielať na

Okoloidúci objavil na zemi telo muža. Bol dobodaný

SENICA / Deň pred Vianocami si obyvateľ Senice všimol muža stredného veku, ležiaceho na zemi pri ich bytovke. Spočiatku si myslel, že na nič nereaguje preto, že je veľmi opitý. Lenže privolaní záchranári už 39-ročnému Pavlovi nedokázali pomôcť. Pri pitve sa zistilo, že bol dobodaný a zomrel na vnútorné krvácanie.

Tridsaťdeväť ročný Pavol kráčal po chodníku a pred jednou z bytoviek na ulici Hollého odpadol. Krátko po polnoci ho na zemi objavil náhodný okoloidúci a privolal záchranárov, ktorí už len skonštatovali smrť. Lenže na ľavej strane hrudníka mu našli zranenie, ktoré ho zrejme stálo život a pre istotu privolali aj políciu. "Obhliadajúci lekár nariadil vykovať súdnu pitvu. Krátko na to zadržali kriminalisti 60-ročnú ženu značne pod vplyvom alkoholu. Policajtom sa ku všetkému priznala," uviedla hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová.

Keď polícia pani Dagmaru zadržala, museli s výsluchom ešte niekoľko hodín počkať, pretože bola značne pod vplyvom alkoholu. Podľa našich informácií Pavol žil s o viac ako 20 rokov staršou ženou len niekoľko mesiacov a od začiatku sa pre žiarlivosť často hádali. Ich hádka mala krvavý koniec. V utorok 19.decembra mala na Pavla pani Dagmar zaútočiť nožom a bodnúť ho. Zatiaľ však nie je jasný ani motív ani to, prečo pán Pavol už v utorok nevyhľadal lekársku pomoc.

Pitva preukázala, že poranenie na ľavej strane hrudníka mu spôsobilo smrť. Bodná rana ho totiž zasiahla do osrdcovníka a srdca a 39-ročný Pavol vnútorne vykrvácal. Vyšetrovateľ preto podal návrh, aby bola obvinená Dagmar stíhaná za mrežami: "Sudca pre prípravné konanie okresného súdu Senica vzala obivnenú do väzby a to z dôvodu takzvanej útekovej väzby," povedala hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Jana Kondákorová. "Za úmyselné spôsobenie ťažkej ujmy na zdraví s následkom smrti hrozí žene trest odňatia slobody od 9 do 12 rokov," informovala Linkešová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy