Skoro jasno
15°
Bratislava
Smrteľná zrážka dvoch áut pri Modre, na mieste zasahoval vrtuľník
Zdielať na

Smrteľná zrážka dvoch áut pri Modre, na mieste zasahoval vrtuľník

Archívna reportáž

MODRA / Medzi Modrou a Budmericami sa stala dopravná nehoda. Dve autá sa zrazili a v jednom z nich je zakliesnená osoba. Na miesto vyslali aj vrtuľník.

​Krátko po 12. hodine sa stala dopravná nehoda dvoch motorových vozidiel na ceste medzi obcami Modra a Budmerice. Hasiči zistili, že ide o dopravnú nehodu so zakliesnenou ťažko zranenou osobou nachádzajúcou sa vo vozidle. Hasiči na mieste začali poskytovať prvú predlekársku pomoc zraneným osobám.

Vykonávali protipožiarne opatrenia na havarovaných vozidlách a asistovali pri pristávaní vrtuľníka leteckej záchrannej služby. 

Podľa doterajších informácii došlo na ceste medzi Modrou a obcou Budmerice z doposiaľ presne nezistených príčin k čelnej zrážke vozidla Škoda Fabia v smere do obce Budmerice s vozidlom Volkswagen Polo idúceho v opačnom smere. Vodič vozidla Škoda utrpel zrážkou zranenia, s ktorými bol leteckou záchrannou službou prevezený do nemocnice. Tam svojim zraneniam podľahol. Zranenia rovnako utrpel pri nehode aj vodič druhého vozidla srbskej národnosti, ktorý bol následne RZS prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Vodičovi žltého auta bol nariadený odber krvi na zistenie požitia alkoholu, u druhého vodiča vykonaná dychová skúška požitie alkoholických nápojov nepreukázala. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na cca. 12 000 eur. 

Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody sú v súčasnej dobe v štádiu objasňovania. 

Pred Vianocami sa stala dopravná nehoda. Príčinou bol mikrospánok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy