Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polial psa horúcou vodou a dal do mrazničky. Majiteľke tvrdil, že ušiel
Zdielať na
Krimi

Polial psa horúcou vodou a dal do mrazničky. Majiteľke tvrdil, že ušiel

Archívna reportáž

LOUISIANA / Žena zverila svojho dvojročného jorkšíra do rúk známemu, ktorý jej ho mal postrážiť. Namiesto toho jej psa zmasakroval. Nie je isté, či ostane bez trvalých následkov.

Sara Durbin zverila svojho psa 24-ročnému Samuelovi Smithovi, píše portál Daily Mail. Ten sa k zvieraťu menom Bitty Boo zachoval otrasne. Malého psa polial horúcou vodou a vložil ho do mraziaceho boxu. Majiteľke potom zatelefonoval, že psík mu zmizol. Tvrdil, že sa mu zrejme nejako podarilo ujsť z bytu a vrátil sa celý doráňaný. Keď prišla Durbin domov, našla vo svojom mraziacom boxe psiu srsť aj krv. Zavolala políciu.

Malý jorkšír mal opuchnuté oči tak, že ich nevedel otvoriť. Polícia na mieste videla, že mu chýba aj srsť a časti kože. V policajnom zázname sa uvádza, že Smith vzal psa do kúpeľne a osprchoval ho horúcou vodou. Potom ho na údajne 30 sekúnd vložil do mraziaceho boxu. Policajtom povedal, že toho psa nemá rád, ale nechcel mu ublížiť, svoje konanie opísal ako "hru so psom".

Hoci išla Sara Durbin so psom okamžite k veterinárovi, nie je jasné, či nebude mať trvalo poškodený zrak. Sudca stanovil kauciu na 5000 dolárov. Majiteľka psa na svojom profile na Facebooku vyzýva ľudí, aby odsúdili Smithove správanie, a aby dostal prísny trest.

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnom prípade týrania psov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy