Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vzal fľašu a vodku nahradil vodou. Otec ho za to štyrikrát strelil
Zdielať na
Krimi

Vzal fľašu a vodku nahradil vodou. Otec ho za to štyrikrát strelil

Archívna reportáž

CHICAGO / Policajný seržant je za mrežami po tom, čo dostrieľal svojho 22-ročného syna za krádež vodky. Ten si z fľaše odlial pár pohárikov a chýbajúci alkohol nahradil vodou dúfajúc, že otec si to nevšimne.

Raymond Leseur je 48-ročný policajt, bývalý vojak, píše portál Daily Mail. V pondelok v práci oznámil, že je chorý, no na videozázname vidno, ako si išiel kúpiť pizzu a vodku. Ešte v ten večer si však jeho 22-ročný syn z fľaše odlial tri poháriky. Chýbajúcu tekutinu nahradil vodou. Okolo pol tretej počul na poschodí domu príšerný rev a išiel sa pozrieť, čo sa deje. Keď vošiel do izby, jeho otec začal okamžite strieľať.

Mladík prežil, hoci bol v kritickom stave, policajtom povedal, že na neho strieľal vlastný otec. Zasiahol ho oboch ramien, do žalúdka a stehna. Na políciu pritom volal samotný otec, no keď sa ho začal operátor pýtať na detaily, zložil. Polícia však na miesto došla a Leseur sa im vzdal s rukami nad hlavou. Jeho syna odviezla záchranka.

V dome našli dve zbrane kalibru .45, jednu prázdnu, druhú nabitú. Strelec je slobodný, má ešte jedno dieťa. Jeho advokát sa snažil súd presvedčiť, že išlo o sebaobranu, ale nič tomu nenasvedčovalo. Muž je v zadržiavacej väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Čelí obvineniu z pokusu o vraždu. Ďalšie pojednávanie bude 28. decembra.

Pozrite si archívnu reportáž o inom prípade útoku otca na syna:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy