Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Agresívny muž rozbíjal nábytok pred očami štyroch malých detí, potom zobral sekeru a nôž
Zdielať na

Agresívny muž rozbíjal nábytok pred očami štyroch malých detí, potom zobral sekeru a nôž

LUČENCA / Agresívny muž rozbíjal nábytok pred očami štyroch malých detí. Aladár z Lučenca potom zobral sekeru a nôž. Zabitím sa vyhrážal svojej partnerke, ktorá s ním už ďalej nechcela žiť. Žena odhalila temné stránky ich vzťahu. Momentálne si po dlhom čase vychutnáva pokoj. Muža vzal sudca do väzby.

Zanechal po sebe totálnu spúšť. Päťdesiatsedemročný Lučenčan nezniesol, že jeho družka sa s ním chce rozísť. Svoju zlosť si vybil na nábytku.

"Zobral nôž, rezal všetko. Nadával. Rozbíjal toto, všade ostalo sklo," povedala pre TV JOJ príbuzná poškodenej ženy.

Na jeho vyčíňanie sa prizerali aj štyri malé deti od veku 5 do 8 rokov. Predchádzal tomu telefonát od jeho bývalej družky, ktorá mu oznámila, že s ním končí. "Ja som mu volala, aby sa odsťahoval, že už jednoducho tak nechcem žiť. Už som mala toho dosť," hovorí bývalá družka obvineného muža.

Už do telefónu jej nadával a vyhrážal sa jej. Do bytu prišla zo strachu so svojím kamarátom. Dvojica odišla preč, Aladár za nimi vybehol na ulicu. Medzitým už príbuzní volali policajtov. Mal pri sebe aj nôž. Nestihol im však ublížiť, policajné hliadky prišli včas. "Zobral si sekeru, nôž a povedal, že ich ide zabiť," uviedla pre TV JOJ príbuzná ženy, na ktorú muž zaútočil. 

"Tomuto mužovi bola obmedzená osobná sloboda, následne bol zadržaný a umiestnený v cele predbežného zadržania," dodala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Obvinili ho z nebezpečného vyhrážania, putoval pred sudcu. Na súde kydal na svoju bývalú partnerku. Priznal, že dostal šok, keď sa dozvedel, že má nového priateľa. Sudca ho vzal do väzby.

Žena ale tvrdí, že posledné roky s ním boli peklo. Rozísť sa s ním chcel už veľakrát. Napadol ju aj keď čakala bábätko. Za trestný čin, z ktorého je Aladár obvinený, hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy