Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
VIDEO: Z obchodu zmizlo oblečenie. Polícia vyhlásila pátranie po týchto mladíkoch
Zdielať na

VIDEO: Z obchodu zmizlo oblečenie. Polícia vyhlásila pátranie po týchto mladíkoch

PREŠOV / Dvaja mladíci prišli do obchodu s oblečením v Prešove. Jeden z nich zoberie do ruky tričká vystavené na stolíku. Bola to chvíľa, kedy na oddelení nebol nikto zo zamestnancov. Polícia žiada o pomoc pri stotožnení podozrivých osôb.

​Bezpečnostná kamera v obchode s oblečením zachytila dvoch mladíkov. Jeden z nich zobral do ruky tričká, ktoré boli vystavené na stolíku.

V ruke si ich preložil a chvíľu s nimi prechádzal medzi regálmi. Bola to chvíľa, keď na oddelení práve nebol nikto zo zamestnancov. "Mali sme tam kôpku pánskych bielych tričiek, veľkosti od S až po XL v hodnote okolo 80 eur," uviedla pre TV JOJ vedúca predajne s oblečením.

"Polícia tento prípad dokumentuje ako priestupok proti majetku," uviedol policajný hovorca Daniel Džobanik.  Pred odchodom z predajne prešli obaja mladíci za stojan. Jeden z nich mal v ruke darčekovú tašku a zakrátko z predajne odišli. Na stolíku, kde boli predtým uložené biele tričká, ostalo po ich odchode iba prázdne miesto. Zamestnancov na krádež neupozornil ani alarm, ktorý je umiestnení pri vstupe do predajne.

"Nezaznamenali sme nič. Naše bezpečnostné brány sa nezalarmovali, pretože mali tašky vystlané špeciálnym alobalom," vysvetľuje vedúca predajne.

TV JOJ

"V súvislosti s objasňovaním tohto priestupku žiadame o pomoc pri stotožnení podozrivých osôb, ktoré zachytila bezpečnostná kamera," dodal policajný hovorca.

Ak by ste mali  o mladíkoch na záberoch akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri objasnení krádeže, oznámiť ich môžete polícii, či už telefonicky alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy