Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž zavraždil svoju priateľku (24), ostalo po nej 7 mesačné bábätko
Zdielať na

Muž zavraždil svoju priateľku (24), ostalo po nej 7 mesačné bábätko

HARRIS / Sedemmesačné bábätko vyrastie bez matky. Život jej vzal muž, ktorého milovala. Zavraždil ju v dome a jej telo chcel ísť kamsi pohodiť. Pokazilo sa mu však auto a to bolo pre dieťa veľkým šťastím.

Zo 7-mesačného bábätka je polosirota. Život jeho matke, len 24-ročnej Jennifer Nicol Mamo po hádke zobral  29-ročný Jasper Davis. Telo po zastrelení vložil do auta a chcel ho ísť pohodiť do zátoky. Lenže jeho vozidlo sa cestou pokazilo. Zavolal preto priateľovi, aby mu pomohol. Ten bol ochotný, ale potom ako videl mŕtvolu Nicol zdesene povedal nie. A ihneď potom volal na políciu. "Máme tu ďalšie dieťa, ktoré vyrastie bez matky, je to desivé a o to smutnejšie, že je pred sviatkami," povedal šerif Ed Gonzales.

Podľa vyšetrovateľov telo skončilo v neďalekej zátoke. Páchateľ ho tam stihol pohodiť krátko predtým, ako dorazila polícia, ktorú zavolal kamarát obžalovaného. S pokazeným autom mu nakoniec pomohol jeho vlastný otec, ten si však mŕtvolu v aute vôbec nevšimol.

Polícia pri hľadaní páchateľa, ktorý už bol vtedy na úteku, navštívila aj otca obžalovaného. Ten ihneď prezradil, kde sa jeho syn nachádza. Políciu upozornil aj na dievčatko, ktoré zrejme zostalo doma samé. Maličkú lekári prezreli a je v poriadku, skončila v opatere sociálnych pracovníkov. "Nesmieme podceňovať domáce násilie, pretože až pričasto sa v ostatnom čase končí smrťou," povedal Gonzales.

Pozrite si archívnu reportáž o tragickom prípade vraždy ženy vlastným manželom zo Slovenska:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy